Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų lašišų (rūkyta)
- 200 mililitrų majonezo
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 100 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Petražoles, krapus ir kietai virtus kiaušinius susmulkinti. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais, sūrį sutarkuoti. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti formuojant širdelė: supjaustytas agurkas, ryžiai, kiaušiniai, žalumynai, pusė majonezo, tarkuotas sūris, virtos krevetės, žalumynai, likęs majonezas. Mišrainės viršų apdedame plonai pjaustytos lašišos gabaliukais. Apibarstome sezamo sėklomis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų lašišų (rūkyta)
- 200 mililitrų majonezo
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 100 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Petražoles, krapus ir kietai virtus kiaušinius susmulkinti. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais, sūrį sutarkuoti. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti formuojant širdelė: supjaustytas agurkas, ryžiai, kiaušiniai, žalumynai, pusė majonezo, tarkuotas sūris, virtos krevetės, žalumynai, likęs majonezas. Mišrainės viršų apdedame plonai pjaustytos lašišos gabaliukais. Apibarstome sezamo sėklomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą