INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų lašišų (rūkyta)
- 200 mililitrų majonezo
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 100 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Petražoles, krapus ir kietai virtus kiaušinius susmulkinti. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais, sūrį sutarkuoti. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti formuojant širdelė: supjaustytas agurkas, ryžiai, kiaušiniai, žalumynai, pusė majonezo, tarkuotas sūris, virtos krevetės, žalumynai, likęs majonezas. Mišrainės viršų apdedame plonai pjaustytos lašišos gabaliukais. Apibarstome sezamo sėklomis.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų lašišų (rūkyta)
- 200 mililitrų majonezo
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 100 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Petražoles, krapus ir kietai virtus kiaušinius susmulkinti. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais, sūrį sutarkuoti. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti formuojant širdelė: supjaustytas agurkas, ryžiai, kiaušiniai, žalumynai, pusė majonezo, tarkuotas sūris, virtos krevetės, žalumynai, likęs majonezas. Mišrainės viršų apdedame plonai pjaustytos lašišos gabaliukais. Apibarstome sezamo sėklomis.
Autorius: Inesa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI