Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • 200 mililitrų majonezo
  • 3 vienetai marinuotų agurkų
  • 300 gramų konservuotų žirnelių
  • 300 gramų dešros (virta)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešrą, agurkus bei kietai išvirtus kiaušinius supjaustyti kubeliais, svogūną smulkiai sukapoti ir sudėti viską kartu su žirneliais į vieną dubenį. Dėti majonezą, prieskonius pagal skonį ir viską išmaišyti.

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • 200 mililitrų majonezo
  • 3 vienetai marinuotų agurkų
  • 300 gramų konservuotų žirnelių
  • 300 gramų dešros (virta)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešrą, agurkus bei kietai išvirtus kiaušinius supjaustyti kubeliais, svogūną smulkiai sukapoti ir sudėti viską kartu su žirneliais į vieną dubenį. Dėti majonezą, prieskonius pagal skonį ir viską išmaišyti.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų