Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų alyvuogių
- 2 vienetai greipfruktų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų pomidorų pastos
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sūris (varškės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Greipfrutus nuvalyti, supjaustyti plonais griežinėliais. Pomidorus ir sūrį taip pat supjaustyti griežinėliais.
Iš aliejaus ir prieskonių padaryti užpilą. Į dubenį sudėti greipfrutus, pomidorus, sūrį, alyvuoges, užpilti užpilu.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų alyvuogių
- 2 vienetai greipfruktų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų pomidorų pastos
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sūris (varškės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Greipfrutus nuvalyti, supjaustyti plonais griežinėliais. Pomidorus ir sūrį taip pat supjaustyti griežinėliais.
Iš aliejaus ir prieskonių padaryti užpilą. Į dubenį sudėti greipfrutus, pomidorus, sūrį, alyvuoges, užpilti užpilu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą