Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 500 gramų varškės
- šiek tiek vanilinio cukraus (ar romo esencija)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę ištrinti su stikline cukraus ir trim kiaušiniais.
Įberti pusę šaukštelio sodos, šlakelį vanilinio cukraus ar romo esencijos, citrinos rūgšties ir viską sumaišyti su miltais. Miltų berti tiek, kad tešla būtų kietoka.
Iš gautos tešlos daryti nedideles spurgytes ir virti riebaluose.
Ataušusias apibarstyti miltiniu cukrumi.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 500 gramų varškės
- šiek tiek vanilinio cukraus (ar romo esencija)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę ištrinti su stikline cukraus ir trim kiaušiniais.
Įberti pusę šaukštelio sodos, šlakelį vanilinio cukraus ar romo esencijos, citrinos rūgšties ir viską sumaišyti su miltais. Miltų berti tiek, kad tešla būtų kietoka.
Iš gautos tešlos daryti nedideles spurgytes ir virti riebaluose.
Ataušusias apibarstyti miltiniu cukrumi.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą