Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus pudros
- 150 gramų migdolų (malti, arba sukapoti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų sviesto (minkštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenėlyje sukapokite gabalėliais sviestą, suberkite cukrų ir mišinį sumaigykite rankomis (prieš tai patariama jas nusiplauti).
Supilkite maltus (arba kapotus) migdolus, kiaušinius, po truputį ir miltus.
Minkykite, kol iš tešlos susiformuos gniužulas.
1 valandai palikite tešlą šaldytuve.
Po 1 valandos ant stalo pažerkite truputį miltų ir iškočiokite tešlą.
Su formele išspauskite širdeles ir išdėliokite ant sviestu išteptos skardos.
Kepkite apie 15 min. 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptus sausainius galite aptepti mėgstamu glaistu ir apibarstyti pabarstukais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus pudros
- 150 gramų migdolų (malti, arba sukapoti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų sviesto (minkštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenėlyje sukapokite gabalėliais sviestą, suberkite cukrų ir mišinį sumaigykite rankomis (prieš tai patariama jas nusiplauti).
Supilkite maltus (arba kapotus) migdolus, kiaušinius, po truputį ir miltus.
Minkykite, kol iš tešlos susiformuos gniužulas.
1 valandai palikite tešlą šaldytuve.
Po 1 valandos ant stalo pažerkite truputį miltų ir iškočiokite tešlą.
Su formele išspauskite širdeles ir išdėliokite ant sviestu išteptos skardos.
Kepkite apie 15 min. 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptus sausainius galite aptepti mėgstamu glaistu ir apibarstyti pabarstukais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą