Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų migdolų (malti, arba sukapoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto (minkštas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenėlyje sukapokite gabalėliais sviestą, suberkite cukrų ir mišinį sumaigykite rankomis (prieš tai patariama jas nusiplauti).
    Supilkite maltus (arba kapotus) migdolus, kiaušinius, po truputį ir miltus.
    Minkykite, kol iš tešlos susiformuos gniužulas.
    1 valandai palikite tešlą šaldytuve.
    Po 1 valandos ant stalo pažerkite truputį miltų ir iškočiokite tešlą.
    Su formele išspauskite širdeles ir išdėliokite ant sviestu išteptos skardos.
    Kepkite apie 15 min. 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškeptus sausainius galite aptepti mėgstamu glaistu ir apibarstyti pabarstukais.
    Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų migdolų (malti, arba sukapoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto (minkštas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenėlyje sukapokite gabalėliais sviestą, suberkite cukrų ir mišinį sumaigykite rankomis (prieš tai patariama jas nusiplauti).
    Supilkite maltus (arba kapotus) migdolus, kiaušinius, po truputį ir miltus.
    Minkykite, kol iš tešlos susiformuos gniužulas.
    1 valandai palikite tešlą šaldytuve.
    Po 1 valandos ant stalo pažerkite truputį miltų ir iškočiokite tešlą.
    Su formele išspauskite širdeles ir išdėliokite ant sviestu išteptos skardos.
    Kepkite apie 15 min. 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškeptus sausainius galite aptepti mėgstamu glaistu ir apibarstyti pabarstukais.
    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų