Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 80 mililitrų cukraus
- 120 mililitrų migdolų (malti)
- 180 mililitrų kvietinių miltų
- 110 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 80 mililitrų cukraus
- 120 mililitrų migdolų (malti)
- 180 mililitrų kvietinių miltų
- 110 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą