Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 80 mililitrų cukraus
  • 120 mililitrų migdolų (malti)
  • 180 mililitrų kvietinių miltų
  • 110 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 80 mililitrų cukraus
  • 120 mililitrų migdolų (malti)
  • 180 mililitrų kvietinių miltų
  • 110 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų