Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 4 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 saujos migdolų (plokštelės)
- 70 gramų žemės riešutų (malti)
- 200 gramų sausainių (minkšti, apvalūs)
- 120 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai romo
- 80 gramų baltojo šokolado (trupintas arba tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam receptui naudojame apvalius ir minkštus sausainius, kad gerai įsmigtų migdolų plokštelės.
Ištirpiname puode sviestą ir įmaišome į jį cukraus pudrą, kakavą, romą.
Tuomet įmaišome medų ir maltus žemės riešutus. Gaunama šokolado masė.
Į sausainiukus susmaigstome migdolų plokšteles ir viską apliejame pasigaminta šokolado mase.
Viską apibarstome tarkuotu baltuoju šokoladu.
Paliekame šaltai, kad šokoladas sustingtų ir patiekiame.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 4 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 saujos migdolų (plokštelės)
- 70 gramų žemės riešutų (malti)
- 200 gramų sausainių (minkšti, apvalūs)
- 120 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai romo
- 80 gramų baltojo šokolado (trupintas arba tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam receptui naudojame apvalius ir minkštus sausainius, kad gerai įsmigtų migdolų plokštelės.
Ištirpiname puode sviestą ir įmaišome į jį cukraus pudrą, kakavą, romą.
Tuomet įmaišome medų ir maltus žemės riešutus. Gaunama šokolado masė.
Į sausainiukus susmaigstome migdolų plokšteles ir viską apliejame pasigaminta šokolado mase.
Viską apibarstome tarkuotu baltuoju šokoladu.
Paliekame šaltai, kad šokoladas sustingtų ir patiekiame.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą