REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų kiaulienos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 vienetas paprikų (ankštinis, saldus)
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek druskos
  • 3 stiklinės alaus (šviesus)
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek pipirai (malti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų kiaulienos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 vienetas paprikų (ankštinis, saldus)
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek druskos
  • 3 stiklinės alaus (šviesus)
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek pipirai (malti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės įpilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus, suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų