• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai paprikų (saldžioji, skirtingų spalvų)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai batono (riekės)
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (padažas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai paprikų (saldžioji, skirtingų spalvų)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai batono (riekės)
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (padažas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kiaulienos faršą įmaišome piene pamirkytą batoną, smulkintus ir pakepintus svogūnus, kubeliais supjaustytas paprikas, grietinę, išplaktą su kiaušiniais, druska ir pipirais bei čili padažą (jei neturit tinka pomidorų ar kitas mėgiamas padažas).
    Faršą sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Įkaitiname orkaitę iki 225° C laipsnių ir kepame 15 minučių.
    Viršų apdedame pomidoro griežinėliais ir gausiai apibarstome sutarkuotu sūriu.
    Grąžiname į orkaitę ir kepame dar apie 35 minutes.

Autorius: Rimgailė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų