Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (marinatui)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 500 gramų kiaulienos
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus (marinatui)
  • 1/4 stiklinės raudonojo vyno (sausas, marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite visas marinato sudėtines dalis ir marinuokite mėsą apie 3 valandas. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ar skiltelėmis ir susmeikite juos ant iešmo po kiekvieno mėsos gabalėlio. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.

Autorius: Vitalija

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (marinatui)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 500 gramų kiaulienos
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus (marinatui)
  • 1/4 stiklinės raudonojo vyno (sausas, marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite visas marinato sudėtines dalis ir marinuokite mėsą apie 3 valandas. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ar skiltelėmis ir susmeikite juos ant iešmo po kiekvieno mėsos gabalėlio. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų