Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 600 gramų mesos (su kaulais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama.
    Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus.
    Jautienos bei avienos kaulai verdami apie 4 val., o kiaulienos bei veršienos 3 val.
    Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį.
    Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
    Skanaus.

Autorius: Algima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 600 gramų mesos (su kaulais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama.
    Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus.
    Jautienos bei avienos kaulai verdami apie 4 val., o kiaulienos bei veršienos 3 val.
    Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį.
    Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
    Skanaus.

Autorius: Algima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų