REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (kumpis)
  • 1.5 stiklinės apelsinų sulčių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (kumpis)
  • 1.5 stiklinės apelsinų sulčių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
  2. Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaišykite ir kepkite dar 3 - 5 min. nuolat maišant mėsą. Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo.
  3. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų