Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 4 vienetai burokėlių
  • 200 gramų mesos (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį.
    Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais.
    Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min.
    Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 4 vienetai burokėlių
  • 200 gramų mesos (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį.
    Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais.
    Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min.
    Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų