Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 4 vienetai burokėlių
- 200 gramų mesos (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį.
Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais.
Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min.
Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 4 vienetai burokėlių
- 200 gramų mesos (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį.
Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais.
Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min.
Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą