Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų melionų
  • 100 gramų alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 600 gramų čili pipirų (ankštys)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų melionų
  • 100 gramų alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 600 gramų čili pipirų (ankštys)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Čili pipirus perpjauti per pusę išilgai, išimti sėklas ir nuplauti, sudėti į indelį. Pipirus valyti geriausia su guminėmis pirštinėmis, kad nenugriaužtų rankų.
    Perpjauti melioną, išimti minkštimą, sutrinti ir sudėti prie čili pipirų. Užpilti aliejumi, paminkyti, suploti visą masę ir palikti 30 min.
    Įkaitinti keptuvę be aliejaus ir sudėti paruoštą masę.
    Troškinti, maišant, tol, kol melionas taps tampriu padažu. Tada įpilti vandens ir troškinti, kol suminkštės pipirai. Vandenį pilti po truputį per kelis kartus, vis patikrinant ar pipirai dar nesuminkštėjo. Troškinimas užims apie 20-30 min. Pasūdyti pagal skonį.
    Patiekti prie mėsos, grilio kepsnių.

Autorius: Andrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų