INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 500 gramų pupelių (konservuotos, raudonos)
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų jautienos (riebalai)
- 500 gramų jaučio kumpio (stambiai maltas)
- 1 stiklinė pomidorų sulčių
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- šiek tiek čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite ir susmulkinkite česnakus bei svogūnus. Juos pakepinkite tirpintuose jautienos riebaluose (galima ir aliejuje), po to įdėkite maltą jautieną ir toliau kepkite. Vėliau šią masę sudėkite į puodą su trupučiu vandens, kartu sumaišius su pupelėmis. Pasūdykite, sudėkite pipirus, smulkintą čili, sultis. Pamaišykite ir ant silpnos ugnies palikite virti valandą. Jei troškinys per sausas įpilkite šiek tiek vandens.