Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 500 gramų pupelių (konservuotos, raudonos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 50 gramų jautienos (riebalai)
  • 500 gramų jaučio kumpio (stambiai maltas)
  • 1 stiklinė pomidorų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • šiek tiek čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite ir susmulkinkite česnakus bei svogūnus. Juos pakepinkite tirpintuose jautienos riebaluose (galima ir aliejuje), po to įdėkite maltą jautieną ir toliau kepkite. Vėliau šią masę sudėkite į puodą su trupučiu vandens, kartu sumaišius su pupelėmis. Pasūdykite, sudėkite pipirus, smulkintą čili, sultis. Pamaišykite ir ant silpnos ugnies palikite virti valandą. Jei troškinys per sausas įpilkite šiek tiek vandens.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų