• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • 150 gramų kiaulės faršo
  • 60 gramų taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 20 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 800 g kiaulienos supjaustoma riekėmis ir gerai išmušama kūjeliu ir pasūdoma.
    Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais su druska.
    Ant mėsos kepsnio dedama įdaro ir suvyniojamas apvalus ritinys.
    Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose.
    Tiekiamas užpiltas sviestu.
    Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų bei troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
    Gero apetito!

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • 150 gramų kiaulės faršo
  • 60 gramų taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 20 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 800 g kiaulienos supjaustoma riekėmis ir gerai išmušama kūjeliu ir pasūdoma.
    Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais su druska.
    Ant mėsos kepsnio dedama įdaro ir suvyniojamas apvalus ritinys.
    Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose.
    Tiekiamas užpiltas sviestu.
    Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų bei troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
    Gero apetito!

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų