• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek anyžių (maltas)
  • šiek tiek cinamono
  • 2 stiklinės cukraus pudros
  • 1 stiklinė medaus
  • 7 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 80 gramų juodojo šokolado
  • 230 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pusę stiklinės medaus, 5 kiaušinio trynius ir pusę stiklinės cukraus pudros ištrinti iki baltumo, po truputį įmaišyti išplaktus 5 kiaušinių baltymus, suberti miltus, anyžių, cinamoną, išmaišyti netirštą tešlą.
    Kepimo skardą patepti sviestu, šaukštu išdėlioti nedideles tešlos porcijas, 15 minučių kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, atvėsinti.
    2 kiaušinius ištrinti su 1 stikline cukraus pudros, pakaitinti ant silpnos ugnies, kad sutirštėtų, supilti ištirpintą 200 gramų sviesto, medų, vanilinį cukrų, gerai ištrinti iki vientiso kremo.
    Pusę stiklinės cukraus pudros pakaitinti su 4 šaukštais vandens, 30 gramų sviesto ir sutarkuotu šokoladu, kol sutirštės.
    Iškeptus paplotėlius horizontaliai perpjauti per pusę, puseles išskobti, pridėti kremo, suvožti, "dangtelį" aptepti šokoladiniu glajumi.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų