Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.16 01:38 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 50 gramų kakavos
- 50 gramų margarino
- 100 gramų medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (meduoliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garų vonelėje ištirpinkite sviestą, cukrų, medų. Atvėsinkite.
Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava. Į tirpinto sviesto masę pilkite išplaktą kiaušinį, meduolių prieskonius ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą ir pastatykite į šaldytuvą atvėsti.
Iškočiokite tešlos lakštą ir išspauskite formele meduolius. Dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 190°C temperatūroje 10 - 15 minučių.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 50 gramų kakavos
- 50 gramų margarino
- 100 gramų medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (meduoliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garų vonelėje ištirpinkite sviestą, cukrų, medų. Atvėsinkite.
Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava. Į tirpinto sviesto masę pilkite išplaktą kiaušinį, meduolių prieskonius ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą ir pastatykite į šaldytuvą atvėsti.
Iškočiokite tešlos lakštą ir išspauskite formele meduolius. Dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 190°C temperatūroje 10 - 15 minučių.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą