Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 stiklinės miltai
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 stiklinės miltai
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, aliejų ir išmaišome. Dalimis dedame miltus ir atsargiai maišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Į kitą dubenį supilame 1/ 2 tešlos ir į ją įmaišome kakavą. Tešlą semiame po nedidelį samtelį ir pilame į skardą. Pilame samtelį kakavinės tešlos, į jos vidurį- geltonosios ir taip kartojame, kol baigiasi tešla. Kepame apie 50 min., 180°C.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų