Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų grybų (konservuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nukoškite, per sietelį perplaukite (nebūtina). Juos sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska, grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų grybų (konservuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nukoškite, per sietelį perplaukite (nebūtina). Juos sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska, grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų