• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek aliejaus
  • 1.5 litro sultinio (kiaulienos, vištienos arba daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkintą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas pakepame aliejuje ir sudedame į sriubą. Verdame 7 min. Tuomet suberiame kubeliais supjaustytus marinuotus agurkus, prieskonius ir verdame dar 2 min. Sriubą galima paskaninti grietine.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų