Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 300 gramų kiaulės šoninės (pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui)
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų šparagų (kiekvienam vištos sparneliu)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai, smulkinti)
  • 1 kilogramas marinuotų sparnelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 300 gramų kiaulės šoninės (pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui)
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų šparagų (kiekvienam vištos sparneliu)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai, smulkinti)
  • 1 kilogramas marinuotų sparnelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

    Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:

    Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.

    Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).

    Skanu ir paprasta! :)

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų