Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 200 gramų acto
- 1 litras vandens
- 100 gramų druskos
- 5 kilogramai grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švarius grybus pavirkite vandenyje 15 min, tada nupilkite vandenį. Užvirinkite 1 litrą švaraus vandens, sudėkite grybus, druską, cukrų ir virkite maždaug apie pusę val, tada sudėkite prieskonius, baigiant virti - actą. Grybus supilstykite į iškaitintus stiklainius ir užsukite dangteliais. Pastatykite stiklainius dugnu į viršų kol atvės.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 200 gramų acto
- 1 litras vandens
- 100 gramų druskos
- 5 kilogramai grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švarius grybus pavirkite vandenyje 15 min, tada nupilkite vandenį. Užvirinkite 1 litrą švaraus vandens, sudėkite grybus, druską, cukrų ir virkite maždaug apie pusę val, tada sudėkite prieskonius, baigiant virti - actą. Grybus supilstykite į iškaitintus stiklainius ir užsukite dangteliais. Pastatykite stiklainius dugnu į viršų kol atvės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą