REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 200 gramų acto
  • 1 litras vandens
  • 100 gramų druskos
  • 5 kilogramai grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Švarius grybus pavirkite vandenyje 15 min, tada nupilkite vandenį. Užvirinkite 1 litrą švaraus vandens, sudėkite grybus, druską, cukrų ir virkite maždaug apie pusę val, tada sudėkite prieskonius, baigiant virti - actą. Grybus supilstykite į iškaitintus stiklainius ir užsukite dangteliais. Pastatykite stiklainius dugnu į viršų kol atvės.

Autorius: marija

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 200 gramų acto
  • 1 litras vandens
  • 100 gramų druskos
  • 5 kilogramai grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Švarius grybus pavirkite vandenyje 15 min, tada nupilkite vandenį. Užvirinkite 1 litrą švaraus vandens, sudėkite grybus, druską, cukrų ir virkite maždaug apie pusę val, tada sudėkite prieskonius, baigiant virti - actą. Grybus supilstykite į iškaitintus stiklainius ir užsukite dangteliais. Pastatykite stiklainius dugnu į viršų kol atvės.

Autorius: marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų