Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 gūželė salotų ( lapinės)
  • 3 vienetai kiaušinių ((kietai virti))
  • 40 gramų sviesto
  • 4 vienetai stintų ( keptos)
  • 25 gramai sūris (rokforo )
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 5 vienetai ridikėlių
  • 25 gramai ikrų
  • 150 gramų jogurto ( natūralus)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai (malti )

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 gūželė salotų ( lapinės)
  • 3 vienetai kiaušinių ((kietai virti))
  • 40 gramų sviesto
  • 4 vienetai stintų ( keptos)
  • 25 gramai sūris (rokforo )
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 5 vienetai ridikėlių
  • 25 gramai ikrų
  • 150 gramų jogurto ( natūralus)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai (malti )

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotų lapus gerai nuplauti, nusausinti ir supjaustyti išilgai 2 cm pločio juostelėmis. Kiaušinius perpjauti pusiau, išimti trynius. Trynius su sviestu pertrinti per sietelį ir gerai sumaišyti. Masę padalinti į dvi lygias dalis. Į vieną trynių masės dalį dėti sutrintas keptas stintas (be kaulų), į kitą gerai susmulkintą rokforo sūrį ir smulkintus krapus. Abi trynių mases konditeriniu švirkštu (su žvaigždutės formos antgaliu) išvirkšti į kiaušinių puseles. Kiaušinius su stintomis papuošti ikrais, kiaušinius su rokforu – smulkintais krapais (gali būti šaldyti). Jogurtą sumaišyti su citrinų sultimis, druska ir pipirais. Salotas išdėlioti ant lėkštės ir apšlakstyti jogurto padažu. Į vidurį sudėti įdarytas kiaušinių puseles. Iš ridikėlių padaryti keletą „roželių“ garnyrui ir papuošimui.

Autorius: Alma K.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų