• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 stiklinės pieno
  • 2.5 stiklinės manų kruopų
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš manų kruopų, sviesto ir pieno išverdame manų košę.
    Košei ataušus, įmušame į ją kiaušinius, supilame miltus, cukrų, cinamoną, sudedame varškę ir viską gerai išminkome.
    Iš gautos tešlos formuojame apvaliu blynelius ir kepame įkaitintoje keptuvėj su aliejumi.
    Prie šių blynelių puikiai tinka uogienė.
    Puikus ir labai skanus patiekalas pusryčiams.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 stiklinės pieno
  • 2.5 stiklinės manų kruopų
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš manų kruopų, sviesto ir pieno išverdame manų košę.
    Košei ataušus, įmušame į ją kiaušinius, supilame miltus, cukrų, cinamoną, sudedame varškę ir viską gerai išminkome.
    Iš gautos tešlos formuojame apvaliu blynelius ir kepame įkaitintoje keptuvėj su aliejumi.
    Prie šių blynelių puikiai tinka uogienė.
    Puikus ir labai skanus patiekalas pusryčiams.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų