REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 stiklinės pieno
- 2.5 stiklinės manų kruopų
- 300 gramų varškės
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš manų kruopų, sviesto ir pieno išverdame manų košę.
Košei ataušus, įmušame į ją kiaušinius, supilame miltus, cukrų, cinamoną, sudedame varškę ir viską gerai išminkome.
Iš gautos tešlos formuojame apvaliu blynelius ir kepame įkaitintoje keptuvėj su aliejumi.
Prie šių blynelių puikiai tinka uogienė.
Puikus ir labai skanus patiekalas pusryčiams.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 stiklinės pieno
- 2.5 stiklinės manų kruopų
- 300 gramų varškės
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš manų kruopų, sviesto ir pieno išverdame manų košę.
Košei ataušus, įmušame į ją kiaušinius, supilame miltus, cukrų, cinamoną, sudedame varškę ir viską gerai išminkome.
Iš gautos tešlos formuojame apvaliu blynelius ir kepame įkaitintoje keptuvėj su aliejumi.
Prie šių blynelių puikiai tinka uogienė.
Puikus ir labai skanus patiekalas pusryčiams.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą