Gaunasi apie 4 porcijos ir visas gamybos procesas užtrunka apie 30 min. Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens. Nulupkite ir supjaustykite česnakus ir svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas bei aitriąsias paprikas. Puode su riebalais pakepinkite svogūnus, česnakus ir abiejų rūšių paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite kmynais, aitriųjų paprikų milteliais ir druska. Viską supilkite į vieną puodą, sukrėskite pomidorų padažą ir 10 minučių virkite neuždengus. Skanaus!
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis kmynų
2 vienetai paprikų (raudona ar oranžinė)
2 vienetai paprikų (žalia)
1 vienetas svogūnų
400 gramų kiaulės faršo (arba kitokios Jūsų mėgstamos mėsos)
Gaunasi apie 4 porcijos ir visas gamybos procesas užtrunka apie 30 min. Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens. Nulupkite ir supjaustykite česnakus ir svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas bei aitriąsias paprikas. Puode su riebalais pakepinkite svogūnus, česnakus ir abiejų rūšių paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite kmynais, aitriųjų paprikų milteliais ir druska. Viską supilkite į vieną puodą, sukrėskite pomidorų padažą ir 10 minučių virkite neuždengus. Skanaus!