Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (askaloniniai)
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- šiek tiek muskato (maltas)
- 60 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės pieno
- 250 gramų makaronų
- šiek tiek druskos
- 120 gramų langustų (virtas)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
- 2 stiklinės sūris (čederio, tarkuotas)
- 0.5 stiklinės sūris (parmezano, tarkuotas)
- 1/4 arbatinio šaukštelio kajeno pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje.
Pakepinkite didelėje keptuvėje smulkintą kumpį, česnaką ir šiek tiek druskos.
Supilkite su miltais sumaišytą pieną, sudėkite garstyčias, langustus, paskaninkite pipirais, muskatu ir viską gerai išmaišykite.
Į gautą padažą įmaišykite sūrius ir sumaišykite su šiuo padažu išvirtus makaronus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (askaloniniai)
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- šiek tiek muskato (maltas)
- 60 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės pieno
- 250 gramų makaronų
- šiek tiek druskos
- 120 gramų langustų (virtas)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
- 2 stiklinės sūris (čederio, tarkuotas)
- 0.5 stiklinės sūris (parmezano, tarkuotas)
- 1/4 arbatinio šaukštelio kajeno pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje.
Pakepinkite didelėje keptuvėje smulkintą kumpį, česnaką ir šiek tiek druskos.
Supilkite su miltais sumaišytą pieną, sudėkite garstyčias, langustus, paskaninkite pipirais, muskatu ir viską gerai išmaišykite.
Į gautą padažą įmaišykite sūrius ir sumaišykite su šiuo padažu išvirtus makaronus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą