REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 25 gramai bazilikų
  • 4 česnakų
  • 450 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 450 gramų jautienos faršo
  • 500 gramų makaronų (Penne rigatti)
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliais)
  • šiek tiek prieskonių (vegeta)
  • 15 gramų raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suberkite makaronus į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Įdėkite 2 kubelius sultinio ir įpilkite kelis lašus aliejaus.Virkite tol, kol suminkštės makaronai, stebėkite, kad nepervirtu. Į keptuvę įdėkite faršą, maišykite, tol, kol išsiskaidys trupiniais, šiek tiek apkepus ( nepaskrudus ) įdekite pjaustytus svogūnus ir česnakus. Pakepus ( apie 15 min. ) suberkite pomidorus, viską pagardiname prieskoniais. Ant silpnos ugnies viską kepkite pamaišydami apie 30-45 minutes.
    Nusausinus makaronus, ant jų užpilkite visą gautą masę.

Autorius: Mangirdas

INGREDIENTAI:

  • 25 gramai bazilikų
  • 4 česnakų
  • 450 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 450 gramų jautienos faršo
  • 500 gramų makaronų (Penne rigatti)
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliais)
  • šiek tiek prieskonių (vegeta)
  • 15 gramų raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suberkite makaronus į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Įdėkite 2 kubelius sultinio ir įpilkite kelis lašus aliejaus.Virkite tol, kol suminkštės makaronai, stebėkite, kad nepervirtu. Į keptuvę įdėkite faršą, maišykite, tol, kol išsiskaidys trupiniais, šiek tiek apkepus ( nepaskrudus ) įdekite pjaustytus svogūnus ir česnakus. Pakepus ( apie 15 min. ) suberkite pomidorus, viską pagardiname prieskoniais. Ant silpnos ugnies viską kepkite pamaišydami apie 30-45 minutes.
    Nusausinus makaronus, ant jų užpilkite visą gautą masę.

Autorius: Mangirdas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų