Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 25 gramai bazilikų
- 4 česnakų
- 450 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- 3 vienetai svogūnų
- 450 gramų jautienos faršo
- 500 gramų makaronų (Penne rigatti)
- 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliais)
- šiek tiek prieskonių (vegeta)
- 15 gramų raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suberkite makaronus į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Įdėkite 2 kubelius sultinio ir įpilkite kelis lašus aliejaus.Virkite tol, kol suminkštės makaronai, stebėkite, kad nepervirtu. Į keptuvę įdėkite faršą, maišykite, tol, kol išsiskaidys trupiniais, šiek tiek apkepus ( nepaskrudus ) įdekite pjaustytus svogūnus ir česnakus. Pakepus ( apie 15 min. ) suberkite pomidorus, viską pagardiname prieskoniais. Ant silpnos ugnies viską kepkite pamaišydami apie 30-45 minutes.
Nusausinus makaronus, ant jų užpilkite visą gautą masę.
INGREDIENTAI:
- 25 gramai bazilikų
- 4 česnakų
- 450 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- 3 vienetai svogūnų
- 450 gramų jautienos faršo
- 500 gramų makaronų (Penne rigatti)
- 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliais)
- šiek tiek prieskonių (vegeta)
- 15 gramų raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suberkite makaronus į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Įdėkite 2 kubelius sultinio ir įpilkite kelis lašus aliejaus.Virkite tol, kol suminkštės makaronai, stebėkite, kad nepervirtu. Į keptuvę įdėkite faršą, maišykite, tol, kol išsiskaidys trupiniais, šiek tiek apkepus ( nepaskrudus ) įdekite pjaustytus svogūnus ir česnakus. Pakepus ( apie 15 min. ) suberkite pomidorus, viską pagardiname prieskoniais. Ant silpnos ugnies viską kepkite pamaišydami apie 30-45 minutes.
Nusausinus makaronus, ant jų užpilkite visą gautą masę.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą