Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
  • 250 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • 120 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
    Maišant mediniu šaukštu palaipsniui įmaišyti trynius, cukrų, aliejų, pieną, citrinos žievelę, įsijotus miltus.
    Supilti tešlą į popierines formeles, dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 18-25 min.
    Iškepusius perdėti ant grotelių, kad atšaltų.
    Skanaus.

Autorius: forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
  • 250 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • 120 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
    Maišant mediniu šaukštu palaipsniui įmaišyti trynius, cukrų, aliejų, pieną, citrinos žievelę, įsijotus miltus.
    Supilti tešlą į popierines formeles, dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 18-25 min.
    Iškepusius perdėti ant grotelių, kad atšaltų.
    Skanaus.

Autorius: forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų