Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (lietiniams blynams)
  • 8 vienetai varškės (sūreliai, vaniliniai)
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (skardinė)
  • 3 vienetai kiaušinių

Porcijų skaičius: 8

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (lietiniams blynams)
  • 8 vienetai varškės (sūreliai, vaniliniai)
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (skardinė)
  • 3 vienetai kiaušinių

Porcijų skaičius: 8

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visų pirmą, sumaišome tešlą blynams arba perkame miltų mišinį lietinių blynų tešlai.
    Iškepame lietinius blynus.
  2. Paimame vieną blyną, jį sutepame vaniliniu sūreliu, supjaustome į 3 dalis ir sudedame į kepimo indą.
    Taip pat padarome su visais blynais (blynų kiekis priklauso nuo tešlos kiekio).
  3. Sudėję visus blynus į kepimo indą, sumaišome padažui pusę indelio kondensuoto pieno su trimis kiaušiniais, išplakame ir užliejame ant lietinių blynų.
    Šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15-20 min, kol apskrus.
    Skanaus!!!

Autorius: Liudmilka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų