Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių (trintos)
- 2 vienetai bananų
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek persikų (konservuoti)
- šiek tiek vyniuogių (žaliosios)
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų vandens
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, vandens, cukraus bei miltų užmaišyti vientisą, pusiau tirštą masę.
Iškepti plonus lietinius per visą keptuvės plotą.
Į iškeptus lietinius įvynioti po pusę išilgai perpjauto banano ir pakepinti karštame aliejuje.
Papuošimui išdėlioti persikus, vynuoges bei aviečių tyrę.
Galima pagardinti grietine.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių (trintos)
- 2 vienetai bananų
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek persikų (konservuoti)
- šiek tiek vyniuogių (žaliosios)
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų vandens
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, vandens, cukraus bei miltų užmaišyti vientisą, pusiau tirštą masę.
Iškepti plonus lietinius per visą keptuvės plotą.
Į iškeptus lietinius įvynioti po pusę išilgai perpjauto banano ir pakepinti karštame aliejuje.
Papuošimui išdėlioti persikus, vynuoges bei aviečių tyrę.
Galima pagardinti grietine.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą