Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (trintos)
  • 2 vienetai bananų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek persikų (konservuoti)
  • šiek tiek vyniuogių (žaliosios)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, vandens, cukraus bei miltų užmaišyti vientisą, pusiau tirštą masę.
    Iškepti plonus lietinius per visą keptuvės plotą.
    Į iškeptus lietinius įvynioti po pusę išilgai perpjauto banano ir pakepinti karštame aliejuje.
    Papuošimui išdėlioti persikus, vynuoges bei aviečių tyrę.
    Galima pagardinti grietine.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (trintos)
  • 2 vienetai bananų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek persikų (konservuoti)
  • šiek tiek vyniuogių (žaliosios)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, vandens, cukraus bei miltų užmaišyti vientisą, pusiau tirštą masę.
    Iškepti plonus lietinius per visą keptuvės plotą.
    Į iškeptus lietinius įvynioti po pusę išilgai perpjauto banano ir pakepinti karštame aliejuje.
    Papuošimui išdėlioti persikus, vynuoges bei aviečių tyrę.
    Galima pagardinti grietine.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų