Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo (virtas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek pieno (tiek, kad gautųsi skystoka tešla)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, miltų, kiaušinių ir drusko sumaišome lietinių tešlą.
Pasidarome įdarą iš svogūno, kiaulienos faršo, druskos bei pipirų.
Nepilną samtį tešlos liejame į įkaitintą keptuvę, iškepame.
Į iškeptą lietinį dedame kaupiną šaukštą įdaro, suvyniojame (dedame mėsytę arčiau krašto, tada lenkiame iš šonų į vidurį, tada tą galą kur su mėsa užlenkiame į vidurį ir dar kartelį lenkiame – gaunasi pailgi stačiakampiai).
Pagamintus lietinius apkepiname iš abiejų pusių ir tiekiame į stalą su norimu padažu (grietine, majonezu ar kt).
Skanaus !
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo (virtas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek pieno (tiek, kad gautųsi skystoka tešla)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, miltų, kiaušinių ir drusko sumaišome lietinių tešlą.
Pasidarome įdarą iš svogūno, kiaulienos faršo, druskos bei pipirų.
Nepilną samtį tešlos liejame į įkaitintą keptuvę, iškepame.
Į iškeptą lietinį dedame kaupiną šaukštą įdaro, suvyniojame (dedame mėsytę arčiau krašto, tada lenkiame iš šonų į vidurį, tada tą galą kur su mėsa užlenkiame į vidurį ir dar kartelį lenkiame – gaunasi pailgi stačiakampiai).
Pagamintus lietinius apkepiname iš abiejų pusių ir tiekiame į stalą su norimu padažu (grietine, majonezu ar kt).
Skanaus !
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą