REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo (virtas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno (tiek, kad gautųsi skystoka tešla)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, miltų, kiaušinių ir drusko sumaišome lietinių tešlą.
    Pasidarome įdarą iš svogūno, kiaulienos faršo, druskos bei pipirų.
    Nepilną samtį tešlos liejame į įkaitintą keptuvę, iškepame.
    Į iškeptą lietinį dedame kaupiną šaukštą įdaro, suvyniojame (dedame mėsytę arčiau krašto, tada lenkiame iš šonų į vidurį, tada tą galą kur su mėsa užlenkiame į vidurį ir dar kartelį lenkiame – gaunasi pailgi stačiakampiai).
    Pagamintus lietinius apkepiname iš abiejų pusių ir tiekiame į stalą su norimu padažu (grietine, majonezu ar kt).
    Skanaus !

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo (virtas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno (tiek, kad gautųsi skystoka tešla)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, miltų, kiaušinių ir drusko sumaišome lietinių tešlą.
    Pasidarome įdarą iš svogūno, kiaulienos faršo, druskos bei pipirų.
    Nepilną samtį tešlos liejame į įkaitintą keptuvę, iškepame.
    Į iškeptą lietinį dedame kaupiną šaukštą įdaro, suvyniojame (dedame mėsytę arčiau krašto, tada lenkiame iš šonų į vidurį, tada tą galą kur su mėsa užlenkiame į vidurį ir dar kartelį lenkiame – gaunasi pailgi stačiakampiai).
    Pagamintus lietinius apkepiname iš abiejų pusių ir tiekiame į stalą su norimu padažu (grietine, majonezu ar kt).
    Skanaus !

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų