INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulienos šonkaulių
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 0.5 litro pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinpipirių
- šiek tiek krapų
- šiek tiek provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lietinių tešlai:
įmušame kiaušinius į dubenį ir suplakame. Po to įpilame pieną, dedame druską pagal skonį, medų, alyvuogių aliejų (2 šaukštai) ir viską gerai išmaišome. Tuomet dedame miltus, kol gausime pusiau skystą tešlą.
Kepame lietinius.
Kiaulienos šonkauliukus ištriname citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir įdedame į puodą virti. Išvirus šonkauliukams atskiriame mėsą nuo kaulo ir sumalame. Po to įdedame pakepintus alyvuogių aliejuje svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišome. Gautą masę dedame ant lietinių ir sulankstome lietinį. Susuktus lietinius apkepame keptuvėje. Pateikiame su grietine.
Skanaus.
Autorius: Jelena
REKLAMA