• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos šonkaulių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 0.5 litro pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos šonkaulių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 0.5 litro pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lietinių tešlai:
    įmušame kiaušinius į dubenį ir suplakame. Po to įpilame pieną, dedame druską pagal skonį, medų, alyvuogių aliejų (2 šaukštai) ir viską gerai išmaišome. Tuomet dedame miltus, kol gausime pusiau skystą tešlą.
    Kepame lietinius.

    Kiaulienos šonkauliukus ištriname citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir įdedame į puodą virti. Išvirus šonkauliukams atskiriame mėsą nuo kaulo ir sumalame. Po to įdedame pakepintus alyvuogių aliejuje svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišome. Gautą masę dedame ant lietinių ir sulankstome lietinį. Susuktus lietinius apkepame keptuvėje. Pateikiame su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų