PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lietinių tešlai:
įmušame kiaušinius į dubenį ir suplakame. Po to įpilame pieną, dedame druską pagal skonį, medų, alyvuogių aliejų (2 šaukštai) ir viską gerai išmaišome. Tuomet dedame miltus, kol gausime pusiau skystą tešlą.
Kepame lietinius.
Kiaulienos šonkauliukus ištriname citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir įdedame į puodą virti. Išvirus šonkauliukams atskiriame mėsą nuo kaulo ir sumalame. Po to įdedame pakepintus alyvuogių aliejuje svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišome. Gautą masę dedame ant lietinių ir sulankstome lietinį. Susuktus lietinius apkepame keptuvėje. Pateikiame su grietine.
Skanaus.