Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)
  • 300 gramų mesos (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje pakepinamas faršas, dedama stambiai tarkuota morka, kubeliais pjaustyti pomidorai ir svogūnas. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Dedamas pomidorų padažas, prieskoniai. Dar pakaitinama.
    Ant iškeptų didelių lietinių dedamas šaukštas gautos masės ir tolygiai paskirstomas ant viso lietinio. Lietinis susukamas į ritinuką.
    Gautieji suktinukai dar apkepami karštoje keptuvėje.
    Patiekiami karšti.
    Gero apetito.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)
  • 300 gramų mesos (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje pakepinamas faršas, dedama stambiai tarkuota morka, kubeliais pjaustyti pomidorai ir svogūnas. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Dedamas pomidorų padažas, prieskoniai. Dar pakaitinama.
    Ant iškeptų didelių lietinių dedamas šaukštas gautos masės ir tolygiai paskirstomas ant viso lietinio. Lietinis susukamas į ritinuką.
    Gautieji suktinukai dar apkepami karštoje keptuvėje.
    Patiekiami karšti.
    Gero apetito.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų