Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų kiaulienos kumpio
- 2 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 4 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek jelapenų
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplakame kiaušinius, įpilame pieno, atskiesto vandeniu, bei suberiame miltus. Viską gerai išmaišome ir įberiame truputį druskos.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi plonu sluoksniu, lygiai paskirstant, pilame tešlą. Kepame ant vidutinės ugnies. Kai lietinis pagelsta jį apverčiame, kad apskrustų kita pusė.
Ant iškepusio lietinio dedame smulkintą kiaulienos kumpį, sūrį ir truputį jalapeno, bei jį suvyniojame. Prieš patiekiant, dar kartą apkepiname, kad išsilydytų sūris.
Galima valgyti su grietine.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų kiaulienos kumpio
- 2 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 4 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek jelapenų
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplakame kiaušinius, įpilame pieno, atskiesto vandeniu, bei suberiame miltus. Viską gerai išmaišome ir įberiame truputį druskos.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi plonu sluoksniu, lygiai paskirstant, pilame tešlą. Kepame ant vidutinės ugnies. Kai lietinis pagelsta jį apverčiame, kad apskrustų kita pusė.
Ant iškepusio lietinio dedame smulkintą kiaulienos kumpį, sūrį ir truputį jalapeno, bei jį suvyniojame. Prieš patiekiant, dar kartą apkepiname, kad išsilydytų sūris.
Galima valgyti su grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą