Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 2 vienetai paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 3 stiklinės pieno
  • 30 gramų pievagrybių
  • 25 gramai pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 2 vienetai paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 3 stiklinės pieno
  • 30 gramų pievagrybių
  • 25 gramai pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, 2 kiaušinių, šiek tiek druskos bei miltų užmaišoma lietinių blynų tešlą.
    Tešla šaukštu pilama į įkaitusią keptuvę su aliejumi, paskirstoma po visą keptuvės plotą ir kepami lietiniai blynai.
    Vištiena supjaustoma kubeliais, pabarstoma druska bei pipirais ir pakepinama keptuvėje su aliejumi.
    Paprikos, svogūnai bei grybai supjaustomi kubeliais.
    Vištienai apkepus, į keptuvę sudedama paprika ir patroškinama keletą min.
    Tuomet sudedami į keptuvę svogūnai bei grybai ir viskas gerai patroškinama.
    Ištroškinus, paliekama atvėsti.
    Sūris sutarkuojamas ir sumaišomas su patroškintomis daržovėmis, vištiena bei grybais.
    Viskas paskaninama bazilikais ir gerai išmaišoma.
    Ant kiekvieno blyno dedama po 2 šaukštus įdaro, suvyniojama, apvoliojame plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama keptuvėje su aliejumi.
    Patiekiami šilti.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų