Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų miltai
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų pieno
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis sodos
  • 500 gramų varškės
  • 50 gramų cukraus
  • 150 gramų šokoladas

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų miltai
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų pieno
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis sodos
  • 500 gramų varškės
  • 50 gramų cukraus
  • 150 gramų šokoladas

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus įmušami kiaušiniai, maišant pilamas pienas, beriama soda, pasūdoma, gerai išplakama.
    Keptuvė įkaitinama.
    Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje.
    Kai pagelsta — apverčiama.
  2. Įdarui varškė pertrinama su cukrumi ir šokolado gabaliukais.
  3. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami.
    Prieš tiekiant dar apkepinami.
    Patiekiant apipilti ištirpintu šokoladu.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų