Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 50 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai ledų (vaniliniai)
  • šiek tiek likerio (vyšnių arba apelsinų)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai uogienės (Jūsų mėgstama)
  • 250 gramų uogų (miško)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite jį su kiaušiniais, pienu, šiek tiek druskos bei miltais.
    Sumaišytą tešlą padėkite 1 val. į šaldytuvą.
    Tešlai pastovėjus šaldytuve iškepkite lietinius tradiciniu būdų keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Ketvirtadalį iškepto lietinio blyno ištepkite pasirinkta uogiene ir šalia esantį ketvirtadalį blyno ištepkite ledais.
    Taip perteptus lietinius perlenkite du kartus, kad gautųsi trikampiai ir sudėkite į lėkštes.
    Supilkite į puodą likerį, cukrų, sudėkite uogas ir pakaitinkite, kol uogos suminkštės bei išskirs šiek tiek sulčių.
    Paruoštu padažu apšlakstykite blynus, apibarstykite juos cukraus pudra ir patiekite.
    Skanaus!

Autorius: Olivija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 50 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai ledų (vaniliniai)
  • šiek tiek likerio (vyšnių arba apelsinų)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai uogienės (Jūsų mėgstama)
  • 250 gramų uogų (miško)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite jį su kiaušiniais, pienu, šiek tiek druskos bei miltais.
    Sumaišytą tešlą padėkite 1 val. į šaldytuvą.
    Tešlai pastovėjus šaldytuve iškepkite lietinius tradiciniu būdų keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Ketvirtadalį iškepto lietinio blyno ištepkite pasirinkta uogiene ir šalia esantį ketvirtadalį blyno ištepkite ledais.
    Taip perteptus lietinius perlenkite du kartus, kad gautųsi trikampiai ir sudėkite į lėkštes.
    Supilkite į puodą likerį, cukrų, sudėkite uogas ir pakaitinkite, kol uogos suminkštės bei išskirs šiek tiek sulčių.
    Paruoštu padažu apšlakstykite blynus, apibarstykite juos cukraus pudra ir patiekite.
    Skanaus!

Autorius: Olivija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų