Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1/4 stiklinės margarino
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti puode margariną ir pakepinti susmulkintus svogūnus bei salierus, kol jie taps minkšti.
    Tuomet sudėti nuskustas ir susmulkintas bulves, sudėti sultinio kubelius, užpilti viską vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 30 min., kol bulvės gerai išvirs.
    Išvirus bulvėms nukelti sriubą nuo ugnies ir viską gerai sutrinti.
    Sutrynus supilti pieną, paskaninti šviežiai maltais pipirais bei druska ir pakaitinti keletą min., kad sriuba būtų karšta.
    Supilstyti į dubenėlius ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1/4 stiklinės margarino
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti puode margariną ir pakepinti susmulkintus svogūnus bei salierus, kol jie taps minkšti.
    Tuomet sudėti nuskustas ir susmulkintas bulves, sudėti sultinio kubelius, užpilti viską vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 30 min., kol bulvės gerai išvirs.
    Išvirus bulvėms nukelti sriubą nuo ugnies ir viską gerai sutrinti.
    Sutrynus supilti pieną, paskaninti šviežiai maltais pipirais bei druska ir pakaitinti keletą min., kad sriuba būtų karšta.
    Supilstyti į dubenėlius ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų