Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas lavašo (didelis)
  • 100 gramų lašišų (ZIGMO totoriška)
  • 200 gramų varškės (riebi)
  • 30 gramų kopūstų (jūros, džiovinti)
  • 2 vienetai agurkų (švieži, ilgavaisiai)
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (smulkinti)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek levandų (smulkintos)
  • šiek tiek gelsvių (smulkintos)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas lavašo (didelis)
  • 100 gramų lašišų (ZIGMO totoriška)
  • 200 gramų varškės (riebi)
  • 30 gramų kopūstų (jūros, džiovinti)
  • 2 vienetai agurkų (švieži, ilgavaisiai)
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (smulkinti)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek levandų (smulkintos)
  • šiek tiek gelsvių (smulkintos)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiovintus jūros kopūstus 20 minučių užmerkite šiltu vandeniu, kad išbrinktų. Agurkus ir rūkytą lašišą atskirai supjaustykite plonomis juostelėmis.
    Lavašą ištepkite vaške, kurią prieš tai maišytuvo pagalba sumaišėte iki vienalytės masės be gumulėlių, tuomet varškę pabarstykite smulkintais žalumynais, druska.
  2. Išdėliokite totorišką lašišos mėsą, agurkus, jūros kopūstus. Kiekvieną lavašo puselę susukite, paskui apvyniokite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1 val. Plėvelę nuimkite ir supjaustykite storais griežinėliais.

    Skanaus!

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų