Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (nedideli)
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek majonezo (be konservantų)
  • 400 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas lavašo
  • 100 gramų fermentinio sūrio
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja kaparėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (nedideli)
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek majonezo (be konservantų)
  • 400 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas lavašo
  • 100 gramų fermentinio sūrio
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja kaparėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.

    Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, tada beriame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, barstome druskos, pipirų ir viską pakepiname minutę laiko. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.

    Lavašą padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame įdaru ir atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą. Tada supjaustome griežinėliais.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų