INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   svogūnų (nedideli) 
-   2 vienetai   kiaušinių (kietai virti) 
-   šiek tiek   majonezo (be konservantų) 
-   400 gramų   pievagrybių 
-   šiek tiek   druskos 
-   1 vienetas   lavašo 
-   100 gramų   fermentinio sūrio 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   1 sauja   kaparėlių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.
 
 Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, tada beriame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, barstome druskos, pipirų ir viską pakepiname minutę laiko. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.
 
 Lavašą padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame įdaru ir atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą. Tada supjaustome griežinėliais.
   Autorius: Jelena 
     REKLAMA