INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai morkų (virtos)
- 3 vienetai svogūnų
- 100 gramų lašišų
- šiek tiek majonezo
- 30 gramų aliejaus
- šiek tiek prieskonių (įvairūs)
- 200 gramų grybų (virti)
- 1 vienetas lavašo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirai viską (išskyrus lavašą) susmulkinus apkepam aliejuje, sumaišome, įdedame maltų pipirų, prieskonių, sumaišome su majonezu.
Lavašą aptepame majonezu, aptepame paruošta mase, suvyniojame voleliu, kiek atšaldome paslėgę, supjaustome ir ragaujame.
Pigu ir skanu.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai morkų (virtos)
- 3 vienetai svogūnų
- 100 gramų lašišų
- šiek tiek majonezo
- 30 gramų aliejaus
- šiek tiek prieskonių (įvairūs)
- 200 gramų grybų (virti)
- 1 vienetas lavašo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirai viską (išskyrus lavašą) susmulkinus apkepam aliejuje, sumaišome, įdedame maltų pipirų, prieskonių, sumaišome su majonezu.
Lavašą aptepame majonezu, aptepame paruošta mase, suvyniojame voleliu, kiek atšaldome paslėgę, supjaustome ir ragaujame.
Pigu ir skanu.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI