REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (šviežios)
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 sauja špinatų
  • 2 vienetai lašišų (kepsniai)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves švariai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
    Bulves 20 min. apverdame pasūdytame vandenyje.
    Lašišos kepsnius įtriname druska, dedame į 1 šaukštu aliejaus išteptą kepimo indą ir kepame apie 10-15 min. 240 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Keptuvėje išlydome sviestą ir apie 3-4 min., nuolat maišant, patroškiname susmulkintu špinatus.
    Patroškintus špinatus išimame iš keptuvės.
    Į tą pačią keptuvę, kur troškinosi špinatai, supilame likusį alyvuogių aliejų ir apie 5-6 min. pakepiname apvirtas bulves.
    Tuomet į keptuvę su bulvėmis sudedame špinatus ir patroškiname apie 1-2 min.
    Citriną supjaustome plonais griežinėliaisis ir kiekvieną jų įpjauname.
    Lašišos kepsnius sudedame į lėkštes, šalia sudedame bulvių bei špinatų garnyrą ir papuošiame citirnos griežinėliais.

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (šviežios)
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 sauja špinatų
  • 2 vienetai lašišų (kepsniai)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves švariai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
    Bulves 20 min. apverdame pasūdytame vandenyje.
    Lašišos kepsnius įtriname druska, dedame į 1 šaukštu aliejaus išteptą kepimo indą ir kepame apie 10-15 min. 240 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Keptuvėje išlydome sviestą ir apie 3-4 min., nuolat maišant, patroškiname susmulkintu špinatus.
    Patroškintus špinatus išimame iš keptuvės.
    Į tą pačią keptuvę, kur troškinosi špinatai, supilame likusį alyvuogių aliejų ir apie 5-6 min. pakepiname apvirtas bulves.
    Tuomet į keptuvę su bulvėmis sudedame špinatus ir patroškiname apie 1-2 min.
    Citriną supjaustome plonais griežinėliaisis ir kiekvieną jų įpjauname.
    Lašišos kepsnius sudedame į lėkštes, šalia sudedame bulvių bei špinatų garnyrą ir papuošiame citirnos griežinėliais.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų