Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai citrinų
- 2 česnakų
- 2 stiklinės graikinių riešutų
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (sėklos)
- 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų
- 1 vienetas lašišų
- 1 stiklinė vandens (verdantis)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
- 1/5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (aštrūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta.
Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys.
Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms.
Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus.
Kepti abi žuvies puses, kol iškeps.
Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą.
Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai citrinų
- 2 česnakų
- 2 stiklinės graikinių riešutų
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (sėklos)
- 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų
- 1 vienetas lašišų
- 1 stiklinė vandens (verdantis)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
- 1/5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (aštrūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta.
Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys.
Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms.
Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus.
Kepti abi žuvies puses, kol iškeps.
Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą.
Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą