Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai citrinų
  • 2 česnakų
  • 2 stiklinės graikinių riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (sėklos)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų
  • 1 vienetas lašišų
  • 1 stiklinė vandens (verdantis)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
  • 1/5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (aštrūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta.
    Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys.
    Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms.
    Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus.
    Kepti abi žuvies puses, kol iškeps.
    Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą.
    Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus.
    Skanaus.

Autorius: Augustė

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai citrinų
  • 2 česnakų
  • 2 stiklinės graikinių riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (sėklos)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų
  • 1 vienetas lašišų
  • 1 stiklinė vandens (verdantis)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
  • 1/5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (aštrūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta.
    Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys.
    Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms.
    Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus.
    Kepti abi žuvies puses, kol iškeps.
    Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą.
    Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus.
    Skanaus.

Autorius: Augustė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų