Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta. Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys. Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms. Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus. Kepti abi žuvies puses, kol iškeps. Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą. Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus. Skanaus.
Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta. Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys. Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms. Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus. Kepti abi žuvies puses, kol iškeps. Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą. Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus. Skanaus.