Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (maltas)
  • 500 gramų kiaulės faršo (drėgnas, bet ne skystas)
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti, apvoliojimui)
  • 0.5 stiklinės majonezo (apvoliojimui)
  • 150 gramų pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos (joduota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą pasūdome, papipiriname, dedame česnaką ir drėgnomis rankomis išminkome.

    Su šaukštu iš faršo formuojame blyną ir į vidurį blyno dedame šiek tiek sūrio ir gražiai sulipdome kraštelius (blyną darykite ganėtinai storą).

    Kepsnius apvoliojame majoneze, tada džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą iki
    180 °C orkaitę. Kepti apie 40 minučių (nepamirškite ant skardos patiesti kepimo popieriaus).

Autorius: Larisa

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (maltas)
  • 500 gramų kiaulės faršo (drėgnas, bet ne skystas)
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti, apvoliojimui)
  • 0.5 stiklinės majonezo (apvoliojimui)
  • 150 gramų pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos (joduota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą pasūdome, papipiriname, dedame česnaką ir drėgnomis rankomis išminkome.

    Su šaukštu iš faršo formuojame blyną ir į vidurį blyno dedame šiek tiek sūrio ir gražiai sulipdome kraštelius (blyną darykite ganėtinai storą).

    Kepsnius apvoliojame majoneze, tada džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą iki
    180 °C orkaitę. Kepti apie 40 minučių (nepamirškite ant skardos patiesti kepimo popieriaus).

Autorius: Larisa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų